KGV:Algemeen voorbehoud

Versie door Kgv (overleg | bijdragen) op 5 jul 2019 om 20:19
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)

Disclaimer

Stichting Kerkrade Gisteren en Vandaag (Kamer van Koophandel: 41073815), hierna te noemen KGV, verleent u hierbij toegang tot www.kgv.nl en nodigt u uit de hier aangeboden diensten en/of informatie af te nemen. KGV behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

KGV spant zich in om de inhoud van www.kgv.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.kgv.nl aangeboden informatie en media worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van KGV.

Voor op www.kgv.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan KGV nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten/Copyright

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij KGV. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van KGV, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. Mocht je ondanks onze zorgvuldigheid menen rechten te kunnen ontlenen aan materiaal op onze website, laat ons dat dan zo spoedig mogelijk weten.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.