Scoutinggroep Gregor Brokamp

Scoutinggroep in Chevremont,

De groep is voortgekomen uit de voormalige Scoutinggroep St. Petrus (opgericht in 1960) en her-opgericht in 1977. De groep wordt dan genoemd naar Brokamp, Gregor. In Juni 1999 ontvangt het groepsblad 'Jebakke Breuzel' een onderscheiding van Scouting Nederland voor het beste groepsblad en krijgt daarmee de titel: Koning Groepsblad. Ook editie 2000 winnen zij. In 2003 viert de groep haar 25-jarig bestaansfeest.

Tot in october 2007 zijn zij gehuisvest in 't Kloeëster. Vanaf medio 2008 treffen zij voorbereidingen voor nieuwbouw op de plek van Speeltuin Kaffeberg aan de Kaffebergsweg. In de tussenliggende periode spelen zij hun spel in de Protestantse Kerk aan de St. Pieterstraat. Die nieuwbouw is ontworpen door Habets, Gerardus Jozef Hubertus. In het voorjaar van 2015 betrekken zij echter in Haanrade het gebouw van de voormalige Basisschool Haanrade.

Voorzitters

Groepsbegeleiders

Accommodatie

Verder

Geodata

Scoutinggroepen

Scoutinggroep St. Lambertus - Scoutinggroep St. Willibrord - Scoutinggroep St. Joris - Scoutinggroep St. Hubertus - Verkennersgroep St. Hubertus - Scouting Eygelshoven - Scoutinggroep Gregor Brokamp - Scoutinggroep St. Petrus - Scoutinggroep Indaba - Gidsengroep St. Lidwina - Scoutinggroep Charles de Foucauld - Scoutinggroep St. Jozef - Verkennersgroep St. Mauritius